Forbrydelsen 1-3 -  - Film -  - 5705535051750 - 9. oktober 2014
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Forbrydelsen 1-3

Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Forbrydelsen 1-3

Alle tre sæsoner af den yderst populære danske krimi-serie er for første gang her samlet i én boks.

Forbrydelsen

Vicekriminalkommissær Sarah Lund bliver sat på sagen da den uge pige Nanna Birk Larsen forsvinder. Kort efter bliver Nanna fundet myrdet og som efterforskningen skrider frem, bliver listen med mistænkte kun længere og længere. Sarah kæmper sideløbende med private problemer.

Forbrydelsen II

I Mindelunden bliver en dræbt kvinde fundet og efter 10 dages efterforskning uden svar, bliver Sarah Lund sat på sagen. Der går ikke længe før hun er dybt involveret i sagen.

Forbrydelsen III

En datter til en velhavende mand bliver kidnappet og Sarah Lund står endnu engang overfor en kompliceret sag. Sagen tager en politisk drejning og sporene leder til en anden sag, hvor højtstående embedsmænd måske har begået magtmisbrug.

Serien blev så populær i udlandet (under navnet The Killing) at amerikanerne valgte at producere et re-make af serien med navnet The Killing.


Se eller gense serien der har taget verden med storm, og imponeret med det komplicerede detektiv arbejde og de suveræne skuespiller præstationer. For første gang samlet i en boks kan du komme med Sarah Lund og makkeren ud i felten hvor de opklarer bestialske forbrydelser, der gang på gang presser dem til bristepunktet.

Medie Film     DVD
Antal discs 17
Udgivet 9. oktober 2014
EAN/UPC 5705535051750
Katalognr. DVDD0142
Mål 142 × 185 × 52 mm   ·   557 g
Region Region 2   (Europa)
Sprog Originalsprog
Undertekster Dansk