Eye for Eye -  - Film -  - 5708758674430 - 9. oktober 2008
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Eye for Eye

Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Eye for Eye

Som barn blev K reddet fra en religiøs krigs zone. Han står pludselig i Danmark - uden familie og personlige ejendele. Igennem 3 venner møder han en ny verden af anderledes religiøse og kulturelle kampe. En hverdag præget af kriminalitet, stoffer, sex og vold.

Voldtægten af en 16 årig pige, frembringer dårlige minder fra hans fortid. Med bande-mottoet ?Eye for Eye? overtaler K 3 af hans kammerater til i hævn, at kidnappe de 2 voldtægtsforbrydere og arrangere et ?voldtægt for voldtægt? scenario. Plottet er at optage hævnen på kamera - for derefter at vise det til pigen på hospitalet. Men det slutter ikke her - Drengene vikles ind i brutale cirkler af above-the-law street-fights og skuddramaer.

Det er et meget brutalt indblik i en verden vi lever i men ikke kender. Web adresse.. www.eyeforeye.dk (åbner først omkring 20 januar) www.youtube.com/user/k1april3


Som barn blev K reddet fra en religiøs krigs zone. Han står pludselig i Danmark - uden familie og personlige ejendele. Igennem 3 venner møder han en ny verden af anderledes religiøse og kulturelle kampe. En hverdag præget af kriminalitet, stoffer, sex og vold. Voldtægten af en 16 årig pige, frembringer dårlige minder fra hans fortid. Med bande-mottoet "Eye for Eye" overtaler K 3 af hans kammerater til i hævn, at kidnappe de 2 voldtægtsforbrydere og arrangere et "voldtægt for voldtægt" scenario. Plottet er at optage hævnen på kamera - for derefter at vise det til pigen på hospitalet. Men det slutter ikke her - Drengene vikles ind i brutale cirkler af above-the-law street-fights og skuddramaer. Det er et meget brutalt indblik i en verden vi lever i men ikke kender.

Medie Film     DVD
Antal discs 1
Udgivet 9. oktober 2008
Oprindeligt udgivet 2007
EAN/UPC 5708758674430
Katalognr. DVD1752631
Genre Drama
Mål 124 g   (Estimeret vægt)
Spilletid 01:20:00
Region Region 2   (Europa)
Sprog Engelsk  
Undertekster Dansk
Instruktør Kaywan Mohsen
Skuespiller Kaywan Mohsen
Skuespiller Gry Winckler
Skuespiller Morteza Mohammad
Skuespiller Salah Mohamad