Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Din pris
DKK 411,00
Forventes afsendt
0-1 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Anniqa

Anniqa Forss


Beskrivelse

Svenskfødte Anniqa Forss, bliver i 60'erne kendt som Slangepigen Anniqa, dansktopsanger og melodigrandprix-deltager, revy- og TV-skuespiller, foruden hendes liv og arbejde som bodybuilder og træner for mange berømtheder herhjemme såvel som i USA.

I denne selvbiografi giver Anniqa os et åbent og ærligt indblik i en svær opvækst i Sverige med ensomhed, seksuelle krænkelser og overgreb samt en tidlig indtræden i showbizz i en alder af bare 10 år. Vi får i biografien en enestående mulighed for at komme tæt på mennesket Anniqa, hendes drømme, hendes varme og længsler efter kærlighed. Anniqa er hudløst ærlig, når hun fortæller om mændene i sit liv, der på godt og ondt er med til at forme hendes vej; om at være blandt filmstjerner og millionærer men også helt almindelige mennesker i store dele af verden; om sex, vold, langvarigt misbrug, ensomhed og depression til et seniorliv i dag i USA som handicappet.

Anniqas biografi tegner et enestående billede af en kvinde, der for sin tid, og på trods af fordomme, normer, utallige nedture og personlige kriser, savn og tab, får et rigt liv med oplevelser og indhold, som tager pusten fra de fleste. Anniqas historie er stærk, enestående og berigende læsning, der giver stof til eftertanke.

Produktdetaljer

Medie BOG
Udgivet 2016
ISBN13 9788799793969
Forlag Forlaget Drost-Thorndal
Estimeret vægt 250 gram
Sprog Dansk