Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
DKK 349,95
Din pris
DKK 282,00
Du sparer
19%
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Iggy Pop

Jan Poulsen


Beskrivelse

Iggy Pop er rockmusikkens evige rebel, men drømte engang om at blive Amerikas præsident. Som et paradoks af de store citerer han gerne Walt Whitman den ene dag for den næste at kravle rundt på alle fire og synge I wanna be your dog.

Han blev med sin selvdestruktive og konfrontatoriske sceneoptræden et forbillede for punkgenerationen, som revolutionerede rocken i 1970’erne og var med til at udstikke dens kurs for fremtiden. Han har arbejdet sammen med alle fra Andy Warhol og William S. Burroughs over Sex Pistols og Kylie Minogue til Johnny Depp og Michel Houellebecq. Han var David Bowies ven i mere end 40 år, og de delte en tid lejlighed i skyggen af Berlin-muren og skabte fire rockklassiske lp’er på bare ét år. Historien om Iggy Pop er unik og vanvittig. Underholdende, farverig og fyldt med sex, død og stoffer balancerer den ofte på grænsen af det sindssyge.

Og så begynder den i Aarhus i 1878. Bogen er rigt illustreret med mange hidtil ukendte fotos, og som noget enestående indeholder den en komplet fortegnelse over Iggy Pops plader, film og danske koncerter, inklusive alt om den første, ukendte optræden.

Kommentar

En overlever

Produktdetaljer

Medie Hæftet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 19/09-2017
ISBN13 9788702239416
Forlag Gyldendal
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 424
Mål 234 × 159 × 31 mm
Vægt 728 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk
Cover Artist Sven Reiner Johansen

Vis flere

Mere med Jan Poulsen

Hvis du kan lide Jan Poulsen, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Aktuelle bognyheder

Vis flere

Flere tilbud: Biografier og Erindringer