Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejlende salgspris
DKK 149,95
Din pris
DKK 128,00
Du sparer
15%
Forventes afsendt
Uvis

Vores kunder siger:


Forbandede mødom

Sarah Engell


Beskrivelse

Maria og Christina har været bedsteveninder i evigheder og har ingen hemmeligheder for hinanden. Men da Christina får en ny kæreste, bevæger hun sig hurtigt ind i en verden, hvor Maria ikke kan følge med. Endnu. For hvad sker der, hvis ikke Maria også selv går i seng med sin to år ældre kæreste? Vil han så slå op med hende? Det er Christina helt overbevist om, og så er det mindre vigtigt, om Maria egentlig føler sig parat. Alle andre gør det jo.

Det skulle have været en sommer med venskab, forelskelse og fester, men i løbet af de solfyldte dage og varme nætter skrider verden og mange af dens grænser langt ud for Maria …

Sarah Engell er en spændende, ny stemme i dansk ungdomslitteratur. I et let tilgængeligt og direkte sprog skriver hun om de ting, som fylder i enhver teenagers liv – familie, venskab, kærlighed og ikke mindst sex og seksualitet, og hvordan man finder sit eget ståsted i den flodbølge af påvirkninger, der kommer fra alle sider. Forbandede mødom er Sarah Engells anden roman. Hun har tidligere udgivet Hvis bare … på Forlaget Carlsen.

Produktdetaljer

Medie Hæftet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 2. udgave, 1. oplag
Udgivet 01/12-2014
Oprindeligt udgivet 2011
ISBN13 9788711453025
Forlag Carlsen
Genre Ungdomsbøger
Antal sider 144
Mål 210 × 134 × 11 mm
Vægt 197 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk