Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
DKK 249,95
Din pris
DKK 210,00
Du sparer
16%
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Yes Man

Jesper Nøddesbo


Beskrivelse

Ud ad til har Jesper Nøddesbo en problemfri håndboldkarriere med et opsigtsvækkende cv af topklubber, store titler og hundredvis af landskampe.

OL-guld, EM-guld, 2 Champions League-titler, 2 VM-sølvmedaljer, syv spanske mesterskaber, to danske mesterskaber og et hav af andre titler og pokaler taler deres tydelige sprog om gedigen sportslig succes krydret med 223 landskampe og hele 10 sæsoner i FC Barcelona.

Men hvad sker der, hvis man kigger ind i maskinrummet på Jesper Nøddesbos håndboldkarriere? YES MAN er hans ærlige og nærværende historie om at skabe plads til sig selv i internation tophåndbold, når man samtidig slås med en grundlæggende usikkerhed og tvivl på sig selv. Den er fyldt med anekdoter og oplevelser fra karrieren.

YES MAN diskuterer den macho-kultur, som elitesporten er præget af, og sætter ord på, hvad der foregår bag facaden. Bogen viser, hvordan Nøddesbo gør op med sin egen lyst til at please og behage og i stedet via bevidste valg blandet med coaching og individuel samtale kæmper sig tilbage til toppen af hierarkiet i FC Barcelona, hvor han ellers var blevet fyret og bedt om ikke at møde op igen.

Produktdetaljer

Medie Hæftet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 1. udgave, 4. oplag
Udgivet 22/10-2018
ISBN13 9788711699607
Forlag Storyhouse
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 280
Mål 215 × 152 × 25 mm
Vægt 475 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk

Hvis du kan lide Jesper Nøddesbo, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Populære biografier & erindringer

Vis flere

Flere tilbud: Populært blandt skolebiblioteker