Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
DKK 399,00
Din pris
DKK 347,00
Du sparer
13%
Forventes afsendt
1-2 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Folkesundhed

Red: Stinne Glasdam og Hanne Bess Boelsbjerg


Beskrivelse

Folkesundhed – bag om intentioner og strategier stiller skarpt på de eksisterende sundhedsforståelser i Danmark samt de rammer, tiltag og inventioner, som aktuelt udspiller sig med sigte på at styrke folkesundheden.

Bogens hovedsigte er danne at grundlag for og inspiration til nuancerede og kritiske refleksioner over de aktuelle folkesundhedspraksisser og -strategier. Bogen belyser bl.a. medicinske, sundhedspolitiske, sociologiske, juridiske og miljømæssige perspektiver og initiativer, som har betydning for befolkningens sundhed.

Bogen fremstår i to dele: ” De politiske strategier og samfundsmæssige strukturer for befolkningens sundhed” og ” Sundhedsforståelser og selvteknologier – borgernes møde med den biomedicinske rationalitet”. Kapitlerne er alle skrevet af forfattere, som har specialiseret sig og/eller forsker i folkesundhed ud fra forskellige fagligheder, og bogen bidrager hermed også med at præsentere mange forskellige forskningstraditioner og -metoder

Bogen henvender sig primært til studerende på sundhedsprofessionsbacheloruddannelserne, men den er lige så relevant for bachelor-, kandidat- og masterstuderende inden for sundhedssociologi, folkesundhed, medicin og andre relaterede studier.

Kommentar

bag om intentioner og strategier

Produktdetaljer

Medie Hæftet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 11/01-2019
ISBN13 9788712056096
Forlag Gads Forlag
Genre Skole- og Lærebøger, Div.
Antal sider 358
Mål 242 × 174 × 19 mm
Vægt 695 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk