Fortæl dine venner om denne vare:
Kokken der holdt op med at rødme 1. udgave
Martin Kongstad
Kokken der holdt op med at rødme 1. udgave
Martin Kongstad
Mesterkokken Magne Oldenberg har ønsket at få en michelinstjerne, siden han var dreng.
Men der er langt igen.
Magne Oldenberg arbejder i skyggen af sin far på dennes bedagede franske restaurant. Mødet med Madeleine, en dygtig og socialt ambitiøs kvinde fra Gl. Rye, åbner hans liv, og Magne hooker op med investoren Carsten. Nu skal de have den michelinstjerne, koste hvad det vil.
Kokken der holdt op med at rødme handler om de omkostninger, som følger med succes. Fortællingen foregår i de øvre lag af den københavnske restaurantscene, et miljø, som Martin Kongstad både har researchet grundigt og kender indgående fra sine mange år som madanmelder.
Bogen giver et sjældent indblik i livet som stjernekok og er spækket med avancerede retter, nedrige skideballer, rutineret druk, societyliv og poetiske madåbenbaringer. Under ekstravagancen og de uendelige gentagelser i køkkenet ligger historier om ikke at elske sin egen far, og om at måtte give afkald på kærlighed i karrierens navn.
Martin Kongstad (f. 1963), opvokset på Østerbro i København. Debuterede som skønlitterær forfatter i 2009 med Han danser på sin søns grav, som han modtog Debutantprisen for. I 2013 udkom Fryser jeg.
Medie | Bøger Hæftet bog (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet) |
Udgivet | 20. november 2018 |
ISBN13 | 9788740036893 |
Forlag | Politikens Forlag |
Genre | Skønlitteratur |
Antal sider | 432 |
Mål | 146 × 220 × 34 mm · 590 g |
Sprog | Dansk |
Originalsprog | Dansk |
Mere med Martin Kongstad
Andre har også købt
Se alt med Martin Kongstad ( f.eks. Hæftet bog , Bog , Indbundet Bog og Paperback Bog )