Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
kr. 249,95
Din pris
kr. 202,00
Du sparer
19%
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


 Seikatsu

Asger Røjle Christensen


Beskrivelse

Seikatsu – japansk hverdag er en uundværlig rejsebog for enhver, der skal besøge den opgående sols land, men bogen er også meget læseværdig for alle, der interesserer sig for asiatisk kultur, eller bare har lyst til at få et nyt perspektiv på den verden, der omgiver os.

Bogen beskriver en bred vifte af kulturelle forhold i dagens Japan, og forfatteren giver desuden skildringerne sit eget personlige præg og tager læseren i hånden i en tour de force gennem den japanske hverdags både særprægede, overraskende og smukke detaljer.

Man kan bruge bogen til opslag eller læse den fra ende til anden. Hvert kapitel fungerer for sig, men man vil hurtigt opleve, at det ene giver appetit på flere.

Fakta om forfatteren
Asger Røjle Christensen er en erfaren journalist, forfatter og foredragsholder. Han har de sidste mange år boet i Japan, hvor han har stiftet bekendtskab med japansk kultur og gjort den japanske hverdag til sin egen. Han har over årene publiceret adskillige klummer om japansk hverdag i POV International, og det er et bearbejdet udvalg af disse klummer, suppleret med nye og aktuelle emner, der nu er omsat til bogform i Seikatsu – japansk hverdag.

Kommentar

Japansk hverdag

Produktdetaljer

Medie   Hæftet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave   1. udgave, 2. oplag
Udgivet   26/09-2017
ISBN13   9788740616828
Forlag   Turbine
Genre   Kulturhistorie, Etnografi
Antal sider  229
Mål   231 × 150 × 20 mm
Vægt   514 gram
Sprog   Dansk
Originalsprog   Dansk