Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejlende salgspris
DKK 249,95
Din pris
DKK 192,00
Du sparer
23%
Forventes afsendt
2-3 hverdage

Vores kunder siger:


Et varsel om Storm bind 1: Væddermændenes nat

Tobias Stenbæk Bro


Beskrivelse

3 brødre
2 hemmeligheder
1 sejrherre
Væddermændenes nat er første bind i den dystre fantasyserie Et varsel om Storm; en fortælling om blodige magtkampe, skjult forræderi og fortiede hemmeligheder. Et varsel om Storm er historien om tre riddersønner, hvis drømme brister og ambitioner iturives, da de må forlade deres faders gård og flygte ud i natten. Foran dem venter en farefuld færd gennem det gamle kongerige Agamore, den sidste civiliserede skanse i De Brudte Riger. En rejse, der kan koste dem alt, men også besvare de gåder, der bliver ved at kravle frem fra mulden.
For hvad er det for diabolske symboler, der er skåret ind i panden på de to lig, der findes nær gården? Og hvem er den ukendte ridder, der holder øje med faderens landsby? Og hvorfor plages unge Stormfrik af drømme om et spædbarn og en lyshåret kvinde i et stentårn langt, langt væk?
Kun ved at finde svaret på disse spørgsmål, kan de tre brødre få indsigt i deres egen fortid og få magten til at gribe ud efter den skæbne, de er født til. Væddermændenes nat er første bind i serien Et varsel om Storm. Andet bind, Ulvevinter, forventes udgivet foråret 2019.

Produktdetaljer

Medie Hæftet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 09/10-2018
ISBN13 9788740650815
Forlag Turbine Forlaget
Genre Skønlitteratur
Antal sider 325
Mål 210 × 144 × 25 mm
Vægt 410 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk