Læreruddannelsen i fokus: Naturfag i læreruddannelsen -  - Bøger - Kroghs Forlag - 9788762401082 - 6. december 2007
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Læreruddannelsen i fokus: Naturfag i læreruddannelsen 1. udgave

Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Læreruddannelsen i fokus: Naturfag i læreruddannelsen 1. udgave

Naturfag i læreruddannelsen er en lærebog til det nye naturfaglige fællesforløb i læreruddannelsen. Den belyser og diskuterer naturfagenes identitet og betydning og lægger op til refleksion over naturfaglig dannelse, naturfagsdidaktik og mulighederne for tæt samspil internt mellem basisfagene biologi, geografi og fysik-kemi og ikke mindst i forhold til de pædagogiske fag og praktikken. Via eksempler og analyser af konkrete praksisoplevelser introduceres de studerende til naturfagsdidaktikken og til fagenes betydning i folkeskolen. Undervejs præsenteres forskellige didaktiske modeller, så de studerende bliver klædt på til selv at planlægge, afvikle og evaluere undervisningsforløb. Og til at blive professionelle professionsudøvere, der løbende reflekterer over og udvikler egen praksis. En oplagt introduktion til naturfag i læreruddannelsen.

Naturfag i læreruddannelsen indgår i serien Læreruddannelsen i fokus der er skrevet netop til den nye læreruddannelse og de udfordringer den rejser.

Forfatterne: Bogens forfattere kommer fra såvel seminarie- som universitetsverdenen og har mange års erfaring med undervisning, forskning og uddannelsesadministration: Peter Norrild, Karen Braad, Marianne Thrane, Henrik Busch, Jens Dolin og Martin K. Sillasen.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgivet 6. december 2007
ISBN13 9788762401082
Forlag Kroghs Forlag kf7838
Genre Fagbøger     Pædagogik, Børn og Forældre
Antal sider 171
Mål 148 × 210 × 9 mm   ·   280 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk