Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Din pris
DKK 142,00
Forventes afsendt
1-2 arbejdsdage

Vores kunder siger:


 Zoom On: Natløb

Palle Schmidt


Beskrivelse

Natløb er et psykologisk mættet drama, der udspiller sig over kort tid og få sider. Forfatteren Palle Schmidt leger med læserens forventninger og fordomme i sin historien.

De nye 1. g’ere er på introtur med alt hvad det indebærer af øl-stafet og natløb. Men alt går ikke helt som planlagt… Letlæst fra 12 år.

Citat fra bogen: Pludselig var de indenfor. Der var råb og skramlen med møbler, smækken med døre. Jeg havde travlt med at skjule køkkenkniven, uden at nogen så det. Jeg puttede den op under buksebenet, ned i strømpen. Det føles pludselig meget dumt. Hvad vil jeg stille op med den? Og hvad hvis de finder den? Jeg må se at komme af med den.

Pressen skrev:

»Bogen har et godt plot, en stigende handlingskurve, som eksploderer til sidst og mange løse tråde, som side for side væves sammen til et tæppe af drama og action. Det er en bog, som kan give unge bogdroppere lyst til at læse igen. Danskfagligt kan bogen også anvendes til analytisk arbejde … Bogen giver unge læsere med læsevanskeligheder en god læseoplevelse, som de ikke glemmer lige med det samme.« — Henrik Munch Jørgensen, Lektør

Produktdetaljer

Medie   Hæftet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave   1. udgave, 1. oplag
Udgivet   09/05-2014
ISBN13   9788763835411
Forlag   Høst & Søn
Genre   Ungdomsbøger
Antal sider  48
Mål   212 × 127 × 7 mm
Vægt   78 gram
Sprog   Dansk
Originalsprog   Dansk
Cover Artist   Alette Bertelsen
Artist   Christensen Grafisk