Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
DKK 199,00
Din pris
DKK 161,00
Du sparer
19%
Forventes afsendt
1-2 arbejdsdage

Vores kunder siger:


111 steder i Amsterdam som du skal se

Thomas Fuchs


Beskrivelse

Amsterdam er noget helt særligt, og byen byder på meget mere, der er værd at se, end de sædvanlige turistfælder. Guidebogen indvier dig i den hollandske hovedstads mange skjulte perler og unikke oplevelser og samler 111 anderledes forslag til, hvad du kan opleve i i den hollandske storby.

Amsterdam er cyklernes by. Vandets by. Og museernes by. Men Amsterdam er også hundredvis af andre ting. Tag med til det sted, hvor Robbie Williams fik sin første tatovering. Eller opsøg den særlige oplevelse det er selv at komme på udstilling i et butiksvindue. Og kan det mon være rigtigt, at du kan overnatte i en gammel kran?

Hvis du har mod på at forlade standardturistferiens nedtrådte spor og opleve helt nye facetter af Amsterdam, skal du have denne bog med i tasken! Kom f.eks. med til Dyreparadiset Artis, Brillemuseet, Condomeriet, der fortæller alt om præservativets historie, verdens ældste jødiske bibliotek og videnskabscentret for børn med egen opfinder­fabrik, Nemo. Hvert sted har sin egen fortælling og stemning, der i tekst og fotografier kommer til live i bogen.

Bogen er for dig, der vil finde nye veje og oplevelser i Amsterdam – uanset om turen går til det populære rejsemål for en weekend eller en længere ferie.

Produktdetaljer

Medie Hæftet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 23/05-2017
ISBN13 9788771187663
Forlag Frydenlund
Genre Rejseførere
Antal sider 238
Mål 207 × 136 × 18 mm
Vægt 457 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Tysk
Photographer Thomas Fuchs

Vis flere

Mere med Thomas Fuchs

Vis flere

Flere tilbud: Rejsebøger

Vis flere

Flere tilbud: Rejsebøger på dansk