Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejlende salgspris
DKK 299,95
Din pris
DKK 256,00
Du sparer
15%
Forventes afsendt
2-3 hverdage

Vores kunder siger:


Shotgun Lovesongs

Nickolas Butler


Beskrivelse

‘ Shotgun Lovesongs’ er titlen på det album, som indierockeren Leland brager gennem den internationale lydmur med. Han indspillede det en vinter, i et gammelt hønsehus. En vinter, hvor han ensom og forvirret var søgt tilbage til sin hjemby, Little Wing, i Wisconsin. Albummet ændrer hans liv – han er verdensstjerne i den helt tunge liga nu, og han har friet til den smukke filmskuespiller Chloe.

Hjemme i Little Wing er Leland sammen med sine bedste venner. Henry bor stadig på hjemegnen og kæmper for at leve af sit landbrug sammen med ungdomskæresten Beth. Ronny er endt som invalideret rodeohelt, og Kip, forretningsmanden blandt dem, skal giftes og har inviteret til storslået bryllup.

Vennerne lever med drømmen om at være så tætte, som de altid har været. Men ungdommens ukomplicerede venskab udfordres af svigt, jalousi og ærgerrighed. Nu skal de slås for at nå hinanden igen, og spørgsmålet er, om de kan – for kan du tilgive, at din kammerat har solgt dig til sladderpressen, eller at din bedste ven har gjort det eneste, en bedste ven ikke må gøre?

” Om venskabets magnetiske sug … Imponerende original.”
The New York Times

Produktdetaljer

Medie Hæftet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 03/09-2015
ISBN13 9788771292756
Forlag Klim
Genre Skønlitteratur
Antal sider 328
Mål 231 × 150 × 28 mm
Vægt 543 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Christian Hvid