Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejlende salgspris
DKK 299,95
Din pris
DKK 256,00
Du sparer
15%
Forventes afsendt
2-3 hverdage

Vores kunder siger:


Bitte Røed: Pigen uden hjerte

Marit Reiersgård


Beskrivelse

Nu lanceres norske Marit Reiersgård til det danske publikum. Hun debuterede i 2012 med ‘ Stolpesnø’, og har siden været short listet til Riverton-prisen.

Reiersgård har en sjælden evne til at balancere sit stof, sine karakterer og ikke mindst sit yderst veldrejede plot. Hun trænger ind i menneskesindets afkroge og afdækker de mekanismer, som driver ondskaben, og spørgsmålet er, om vi alle er i stand til at begå den. Det er en moderne krimi med en gammel sjæl.

En 14-årig pige findes myrdet, og en ældre dame omkommer, da hendes hus brænder ned. Politiefterforsker Verner Jacobsen er særlig berørt af begivenhederne, for midt i det hele skal han begrave sin kraftramte søn.

Den sneklædte forstadslandsby danner rammen om et drama, hvor farverige og nærværende karakterer opererer i et globalt medielandskab. Sladder og ondskab trives i bedste velgående i det lille samfund, men er det nok til at begrunde mord?

Det er op til Bitte Røed at holde sammen på trådene, hvor mysterier står i kø for at flettes sammen med private begivenheder, og det er en udfordring at holde hjertet på rette sted.

Produktdetaljer

Medie Hæftet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 01/03-2016
ISBN13 9788771297713
Forlag Klim
Genre Krimi og Spænding
Antal sider 373
Mål 221 × 143 × 28 mm
Vægt 550 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Norsk