Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Din pris
DKK 97,00
Forventes afsendt
1-2 arbejdsdage

Vores kunder siger:


 Læs lydret: Nini og Tarok, trin 3


Beskrivelse

Nini, Nana og Momo går til ridning. Gry er med i stalden, men hun rider ikke. Hun er bange for heste. Hun er god til at male, så hun maler billeder af hestene. Pigerne er parate. De har udstyret på, og træneren sætter dem i gang. Det går fint i starten - lige til Fido kommer og gør Nanas hest urolig. Hun kan ikke styre den og falder af. Hun rører sig ikke!

Hardback, 1. udgave 2017
Rigtige bøger med rigtige historier og sjove opgaver
Det er meget motiverende for læselysten at træde ind i en spændende verden fuld af bøger, der bare venter på at blive læst - og interessen bliver kun større, når de nye læsere kan læse en bog helt selv!


Læs Lydret er en serie læsepædagogisk bearbejdede lette lydrette bøger med gratis opgaver til den allerførste læsning. Bøgerne er beregnet til læsekurser, læsebånd og den daglige læseundervisning.
Teksterne i de letteste bøger er kun på 1-2 bogstaver, og alligevel bliver de til små historier med mening. Opgaverne til hver bog er formet som ordkort, med ordene fra teksten, dominobrikker, ordlege, tjeksider, skriv-med og skriv-selv opgaver.
Trin 0
De absolut første sammenhængende læsetekster, en elev magter, når han har lært lydene og skal til at sætte dem sammen til ord og sætninger. Trin O består af lydrette ord og 24 af de 120 almindelige ord. Der er kun enstavelsesord på 1-2 bogstaver og med 1 konsonant i forlyd og udlyd. 1-2 linier pr side.


Trin 1
Består af lydrette ord, 64 af de almindelige ord. Der er kun enstavelsesord på 1-3 bogstaver og med 1 konsonant i forlyd og udlyd. 1-4 linier pr side.


Trin 2
Består af lydrette ord på 2-4 bogstaver, 1-2 stavelser, få ord med 2 konsonanter i for- og udlyd og
e-lyden ( ? ) i udlyd. 85 af de 120 almindelige ord og 2-3 linier pr side.


Trin 3
Dette trin har lydrette ord på 1-6 bogstaver, 1-3 stavelser, en- og flerstavelsesord med konsonantklynger i for- og udlyd, betingede udtaler af g, t og d. 120 almindelige ord, 4-5 linier pr side.


Produktdetaljer

Medie   Hæftet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave   1. udgave, 1. oplag
Udgivet   28/11-2017
ISBN13   9788771771053
Forlag   Special
Genre   Skole- og Lærebøger, Div.
Antal sider  22
Mål   215 × 155 × 10 mm
Vægt   171 gram
Sprog   Dansk
Originalsprog   Dansk