Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejlende salgspris
DKK 249,95
Din pris
DKK 202,00
Du sparer
19%
Forventes afsendt
2-3 hverdage

Vores kunder siger:


Der er kun dage

Daniel Svensson med Tonny Vorm


Beskrivelse

Gennem hele sin håndboldkarriere havde Daniel Svensson fulgt sin fars råd: "Spil bolden, som den ligger." Den stærke københavner vandt medaljer, kom på landsholdet og blev professionel i både Spanien og Tyskland. Flere kaldte ham sin generations største danske håndboldtalent.  

Men da Daniel Svensson kort inden VM 2013 får beskeden om, han har kræft, vendes alt på hovedet. Hvordan spiller man bolden, når man ikke ved, hvor den ligger? Kampen mod kræft er ikke en sportsdisciplin. 

Daniel Svensson overvinder sygdommen og kæmper sig tilbage på topplan – for derefter atter at få konstateret kræft. Og var første gang slem, er anden gang endnu værre. 

I Der er kun dage fortæller Daniel Svensson uden omsvøb om slagsmål i Bundesligaen, beskidt spil i spansk håndbold, om skuffelser, skader, sejre og svigt samt de to kræftforløb, der bragte ham tættere på både livet og døden.  

Bogen er skrevet i samarbejde med Tonny Vorm, der står bag flere titler om spansk fodbold, maratonløb, amerikansk litteratur og professionel cykling.

Produktdetaljer

Medie Hæftet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 01/12-2017
ISBN13 9788771805765
Forlag People'sPress
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 300
Mål 222 × 144 × 20 mm
Vægt 459 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk