Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
DKK 149,95
Din pris
DKK 109,00
Du sparer
27%
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


 Du er nødt til at flytte dig

Thomas wivel


Beskrivelse

Digtene er skrevet på basis af personlige forviklinger, indviklinger og udviklinger. Ingen genre kan som lyrik udtrykke et smertepunkt eller en glæde så sanseligt, hvis ordlyden i digtet rammer rent. Det er så til gengæld udfordringen. At finde den rigtige formulering, der på én gang er nøjagtig og samtidig rummer en dobbeltbund, sådan så tekstens koder ikke er for åbenlyse. Digtene giver hviskende adgang til hemmeligheder, nøglerne ligger i teksten. De skal bare lige opdages. Så er dørene til min verden frit åbne. God jagt.        
Uddrag af bogenDu forsvandt i nordlys i rasende sejl på himlen. 
På café flyder en easylistening; blød, men langtfra blødende udgave af I shot the Sheriff udsat for blokfløjte. Det er karaktermord.       
Om forfatteren  Thomas Wivel var i 1991 med til at introducere stand up-genren i Danmark. Siden da har han utrætteligt skrevet satire til radio og tv og optrådt med comedy i alle afkroge – på tv, teatre og de listige steder. Igennem de sidste par år har den hærdede komiker desuden arbejdet intenst med lyrikken som udtryksform, senest med den anmelderroste digtsamling Sange fra bugspytkirtlen, som udkom i 2015 på Forlaget mellemgaard.

Produktdetaljer

Medie   Hæftet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave   1. udgave, 1. oplag
Udgivet   11/07-2016
ISBN13   9788771900477
Forlag   mellemgaard
Genre   Digte
Antal sider  140
Mål   211 × 145 × 14 mm
Vægt   240 gram
Sprog   Dansk
Originalsprog   Dansk
Cover Artist   Susanne Skovmøller
Cover Illustrator   Martin Antonio
Photographer   Martin Antonio