Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
DKK 219,95
Din pris
DKK 160,00
Du sparer
27%
Forventes afsendt
1-2 arbejdsdage

Vores kunder siger:


 Rockerne i kolonihaven

Jens Jørgen Hansen


Beskrivelse

Madsen, der bare ønsker at nyde det fredelige liv i sin kolonihave, er en presset mand! Økonomien strammer til, krigsminderne forværrer hans mareridt, kommunen truer med at lukke og flytte kolonihaveforeningen, og nogle af hans venner løber ind i særdeles håndfaste problemer, som i Madsens ører skriger på behændige løsninger. Så da advokat Hammergren tilbyder ham en opgave med at overvåge og beskytte en ung mand, der er med i en motorcykelklub, takker han ja. Arbejdet vil i det mindste rent finansielt kunne holde ham flydende for en stund. Desuden: Den unge mand er trods alt borgmesterens søn, og hvad kan vel være mere uskyldigt end at observere en rockerborg? Velkommen tilbage til kolonihaven – og en ny, lavspændt vestjysk action-krimi.               
Uddrag af bogen  ” Hvad rager det …,” nåede han at skrige, før et nyrehug fik ham til klynke. Han mærkede, hvordan kraftige hænder greb fat i hans sweatshirt, hev ham op og kylede ham gennem luften. Han nåede ikke at tage fra, men stødte direkte ind i væggen og sank sammen. ” Svar pænt, når du bliver spurgt,” kom det fra en anden rocker, der var trådt ind i den lille etværelseslejlighed. Han løftede hovedet og fik en knytnæve lige mellem øjnene. Hovedet bankede tilbage og ramte væggen, og i et sekund blev alting sort. Så vågnede han igen, da lussinger og slag begyndte med at regne ned over ham i en lind strøm. ” Er du Ole Hest? Svar så, din satan.”           
Om forfatteren Jens Jørgen Hansen er født i Vestjylland nær Varde, er uddannet cand.scient. fra Aarhus Universitet og underviser på Herning Gymnasium. Han har tidligere udgivet en lang række pseudohistoriske bøger, herunder serien om den romerske legionær Marcus. Rockerne i kolonihaven er andet bind i Kolonihave-krimiserien. 

Produktdetaljer

Medie   Hæftet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave   1. udgave, 1. oplag
Udgivet   21/06-2017
ISBN13   9788771904697
Forlag   Forlaget mellemgaard
Genre   Krimi og Spænding
Antal sider  246
Mål   221 × 152 × 18 mm
Vægt   391 gram
Sprog   Dansk
Originalsprog   Dansk
Cover Artist   Anett Paróczai