Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
kr. 149,95
Din pris
kr. 109,00
Du sparer
27%
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


 Afskum

Thomas Wivel


Beskrivelse

Forfatteren skriver:At skrive lyrik er min inderste ambition. Det er den mest komplekse udtryksform. Jeg søger det ildfulde, det sveddryppende, køleelementerne og den saltede humor. I indeværende samling er jeg på sporet af afskum. I alle afskygninger. Digtene er forandringens skiftende konturer. De transporterer mig videre. (Og hvis læseren får samme oplevelse, er missionen fuldført).  Jeg har bevæget mig rundt i genrerne igennem årene og forsøgt at finde ind til kernerne. Nogle gange er det hensigtsmæssigt at lægge det hele ufiltreret frem, og andre gange er det min fornemmelse, at jeg hellere vil camouflere pointerne. De må godt være krypterede. Det bliver de ikke mindre sandfærdige af. Og så må det være op til læseren at søge om bagved. At afkode. At opdage. God jagt.       
Uddrag af bogen Jeg er på café med kvinder og løbende vand. Lad os fryse øjeblikket ude. 
Du tager mig sammen. 
Ingen er til stede. Jeg holder om hende. Ingen har lagt besked på min telefonsvarer. Jeg hører ingens stemme. Hun fortæller mig, at ingen er overalt.       
Om forfatteren Thomas Wivel kender vi bedst som standupkomiker. Han var med til at starte genren herhjemme, men har i de seneste mange år udmærket sig som lyriker og forfatter. I litteraturen har han fundet et udtryk, der både udfolder det humoristiske, det fortrolige og det personlige udtryk. I sine bøger er han helt sig selv i en udgave, der er vigtig at få frem og ud over stepperne.

Produktdetaljer

Medie   Hæftet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave   1. udgave, 1. oplag
Udgivet   09/02-2018
ISBN13   9788771908138
Forlag   Forlaget mellemgaard
Genre   Digte
Antal sider  84
Mål   211 × 145 × 9 mm
Vægt   174 gram
Sprog   Dansk
Originalsprog   Dansk
Cover Artist   Sabine Puk Sørensen