Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
kr. 149,95
Din pris
kr. 109,00
Du sparer
27%
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


 Jeg har din ryg

Thomas Wivel


Beskrivelse

Forfatteren skriver:  Her er erindringsglimt, poesi og essays. Fælles for enkeltdelene er at søge ind til en forståelse af mit turbulente ophav, min omverden og den kaotisk overvældende kultur, vi ufrivilligt er smidt ind i. Men hvis vi prøver at gå den efter, hvis vi formår at se ind bag omstændighederne, så kan vi komme overens med verden og i sidste instans måske endog forandre den. Jeg er på opdagelse i egne korridorer og mørkelagte afkroge for at forstå, hvad der har formet mig, hvad der har defineret mine grænser og mangel på samme. Jeg er arkæolog i den undergrund, der er familie og fortrængninger. Og ikke mindst har jeg fundet ud, hvad der gør mig lykkelig. Ja, euforisk. For det er jeg ikke så sjældent. Og først i den tilstand kan jeg skrive. Således er denne bog opstået.       
Uddrag af bogen  Jeg taler i et radiointerview om dengang, jeg drak alkohol. Intervieweren nedtoner og mener, at måske holdt jeg op med at drikke for ikke at blive alkoholiker. Jeg var snublende tæt på at give ham ret i den vinkel. Den er bekvem. Varmer. Signalerer kontrol. Agtpågivenhed. Men jeg må insistere på at kalde mig alkoholiker. Alkoholiker, det smager af indvolde og venstresvingsulykker. Det er som at knalde hovedet ned på kørebanen. Du er på cykel, og bilen rammer fra siden. Sammenstød tyrer kraniet. Ned.         
Om forfatteren Det er humoren, komikken, der ligger Thomas Wivels hjerte nærmest. Han var med til at starte bølgen af standup tilbage i 1991. Siden har det været en levevej, et livsværk. Der findes ikke mange byer på landkortet over Danmark, han ikke har stået og optrådt i. Men han har haft et parallelt og omfattende spor med forfattervirksomheden, som han har dyrket intenst i årtier. Han har begået sig i debatbøger, kortprosa, kriminalromaner og lyrik.

Kommentar

Kortprosa, optegnelser, lyrik fra dromedarens død og andre hændelige uheld

Produktdetaljer

Medie   Hæftet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave   1. udgave, 1. oplag
Udgivet   18/06-2018
ISBN13   9788771909852
Forlag   Forlaget mellemgaard
Genre   Skønlitteratur, Div.
Antal sider  132
Mål   212 × 145 × 12 mm
Vægt   223 gram
Sprog   Dansk
Originalsprog   Dansk
Cover Artist   Sabine Puk Sørensen
Cover Illustrator   William Rosenberg