Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejlende salgspris
DKK 199,95
Din pris
DKK 145,00
Du sparer
27%
Forventes afsendt
Ved udgivelse

Vores kunder siger:


Gensyn med kongedømmet Abestoria

Bjarne Steen Christensen


Beskrivelse

Efter et kort besøg på Jorden, hvor hun er født og opvokset, ankommer den unge Sally til det vidunderlige efterliv. En verden af ubeskrivelig skønhed, fred og harmoni, hvor alle levende væsner færdes i fredelig sameksistens mellem hinanden. Her genforenes Sally med sine afdøde slægtninge, tvillingebroren Noah, sin oldemor samt også sin elskede hest, Sulle. Ved et besøg hos ” Olde” i dennes idylliske hjem lægger søskendeparret øre til en overmåde smuk og gribende beskrivelse af denne vidunderlige hinsides verden.  Senere i handlingen ankommer Sally og Noah til Kongedømmet Abestoria. I en fjern galakse, lysår fra Jorden, findes denne verden med skabninger, som er halvt mennesker, halvt primater, men ellers har en del fælles med vores verden, som der så veloplagt satiriseres over.       
Uddrag af bogen  Græsset var dækket af de smukkeste blomster i nærmest selvlysende farver. Store spraglede sommerfugle fyldte luften overalt, mens fugle fløj rundt og sang og kvidrede de mest vidunderlige melodier. Sally havde svært ved at løsrive sig og stod et øjeblik stum af betagelse og betragtede den fredfyldte skønhed, som omgav dem. Selve huset var omgivet af en idyllisk have med smukke blomster, frodige buske og træer, og fritgående høns bevægede sig rundt i græsset.  “ Kom lad os gå ind at hilse på Olde, Søs!” Et øjeblik efter stod de inde i huset, hvor Olde sad med ryggen til i en højrygget stol foran en stor kamin. På skødet havde hun Morten, en hane, som gav Olde mange problemer, dengang hun levede på jorden. Den var altid efter hende og hakkede arrigt i Oldes røde strømper, når hun gik hen over gårdspladsen for at besøge sin familie.       
Om forfatteren Bjarne Steen Christensen (f. 1946) er opvokset i Nordvestkvarteret i København. Er bankuddannet og har fungeret som mellemleder. Han har tidligere udgivet Kongedømmet Abestoria (2015).

Produktdetaljer

Medie Hæftet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 04/02-2019
ISBN13 9788772180281
Forlag Forlaget mellemgaard
Genre Skønlitteratur
Antal sider 212
Estimeret vægt 247 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk
Cover Artist Julia Igaard Abrahamsen