Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejlende salgspris
DKK 99,95
Din pris
DKK 81,00
Du sparer
19%
Forventes afsendt
2-3 hverdage

Vores kunder siger:


Jagten på den magiske blomst: Jagten på den magiske blomst 1

Anette Ellegaard


Beskrivelse

Letlæst eventyrserie (lix 12) om pigen Vella, der drager ud for at finde en magisk blomst, som kan redde hendes bror. På vejen møder hun drengen Økse, der kommer fra den anden side af Muren. Et venskab opstår, og langsomt går det op for Vella, hvordan hendes far er med til at undertrykke og udnytte det folk, som Økse tilhører. Jagten på den magiske blomst udvikler sig til ikke bare at være en kamp for at redde broren, men også en kamp for noget meget større. 
Vestkongens Datter er 1.bind i serien, og historien er kompliceret, men fortalt i et let sprog, der er målrettet de spændingsglade, men knap så skrappe læsere på 9-12 år. Der kan drages mange paralleller til den nuværende flygtningesituation med grænser, der lukkes, fordomme om fremmede og mure rundt omkring i verden.
Bagsidetekst: Den værste dag i Vellas liv startede godt. Himlen var blå. Solen skinnede. Fugle sang. De sad oppe i hvert deres træ. Nino og Vella. Hun kunne se hans hår mellem nogle blade. ” Se mig,” lo Nino og greb fat i en gren. Han hang i luften. Lignede en abe. Så lød der en susen. Lige efter et knæk. Og Vella begyndte at skrige.
Læs mere på forfatterens hjemmeside: www.anetteellegaard.com

Kommentar

Vestkongens datter

Produktdetaljer

Medie Hæftet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 12/02-2018
ISBN13 9788799863051
Forlag Egern & Co.
Genre Børnebøger
Antal sider 48
Mål 212 × 150 × 5 mm
Vægt 102 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk
Illustrator Lathiful Hilman