Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejlende salgspris
DKK 99,95
Din pris
DKK 81,00
Du sparer
19%
Forventes afsendt
2-3 hverdage

Vores kunder siger:


Jagten på den magiske blomst: Jagten på den magiske blomst 2

Anette Ellegaard


Beskrivelse

Letlæst eventyrserie (lix 12) om pigen Vella, der drager ud for at finde en magisk blomst, som kan redde hendes bror. På vejen møder hun drengen Økse, der kommer fra den anden side af Muren. Et venskab opstår, og langsomt går det op for Vella, hvordan hendes far er med til at undertrykke og udnytte det folk, som Økse tilhører. Jagten på den magiske blomst udvikler sig til ikke bare at være en kamp for at redde broren, men også en kamp for noget meget større. 
Bjerget i Øst er 2.bind i serien, og historien er kompliceret, men fortalt i et let sprog, der er målrettet de spændingsglade, men knap så skrappe læsere på 9-12 år. Der kan drages mange paralleller til den nuværende flygtningesituation med grænser, der lukkes, fordomme om fremmede og mure rundt omkring i verden.
Bagsidetekst:  
Kun én ting kan redde Vellas bror. En magisk blomst, der hedder duenæb. Men hvor gror den? Vella har mødt Økse. Sammen rejser de gennem landet i Øst. Selv om Vella ikke må være der. De kæmper mod tiden. Får Vellas bror ikke snart blomsten, dør han. Og er der ikke også nogen efter dem? Læs mere på forfatterens hjemmeside:
www.anetteellegaard.com

Kommentar

Bjerget i Øst

Produktdetaljer

Medie Hæftet   (Bog med hæftet ryg)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 12/02-2018
ISBN13 9788799863068
Forlag Egern & Co.
Genre Børnebøger
Antal sider 44
Mål 212 × 150 × 5 mm
Vægt 94 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk
Illustrator Lathiful Hilman