Under Bjælken

Jens Andersen

Price
$ 35.99
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:I otte kapitler - Dreng, Teenager, Akademiker, Frømand, Erobrer, Familiefar, Sportsmenneske og Konge - fortæller Jens Andersen om Kronprins Frederiks liv. Fra fødslen på Rigshospitalet midt under ungdomsoprøret i 1968 til det moderne familiefællesskab i Frederik 8.s Palæ i vore dage, hvor et modent og stærkt kronprinspar er klar til den store opgave, der i mange år var et åg for Kronprinsen.

Under bjælken - et portræt af Kronprins Frederik er en usædvanlig bog om et usædvanligt menneske i en usædvanlig livssituation. Den er baseret på samtaler og rejser med Danmarks kommende konge igennem halvandet år samt en lang række interviews med hans hustru, bror, forældre, private vennekreds, tidligere hofchef, samt Kronprins Haakon af Norge og Kronprinsesse Victoria af Sverige.

Bogen går tæt på Kronprins Frederiks viljestærke kamp for at forlige sig med sin skæbne og rolle, skildrer hans mange opgør med sig selv og sine omgivelser og følger den personlige rejse fra rebelsk drengebarn og genert ungt menneske til fandenivoldsk frømand og lykkelig far til fire.

Comment

- et portræt af kronprins Frederik

Media Bøger     Hardcover Book   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Edition 1st edition
Released 1/11-2017
ISBN13 9788702214369
Publisher Gyldendal
Genre Biografier & Erindringer
Pages 380
Dimensions 248 × 188 × 34 mm
Weight 1,023 g
Language Danish  
Original language Danish
Cover Artist Camilla Jørgensen
Artist Camilla Jørgensen