Forestillinger om Støv: Forestillinger om Støv 2 - Det Hemmelige Samfund

Philip Pullman

Pris
kr. 220,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:I 'Forestillinger om Støv 2 - Det Hemmelige Samfund' - får vi den dramatiske historie om, hvordan det gik Lyra efter de eventyrlige begivenheder i 'Det Gyldne Kompas'-trilogien. Lyra har stadig Det Gyldne Kompas og er nu blevet handlekraftig ung kvinde. Hun tager endnu en gang kampen op mod de magtfulde, religiøse kræfter, der truer hende og den verden, hun kender. Vi følger hende på en farefuld rejse, der bringer hende langt væk fra Oxford, til fremmede lande fulde af ukendte farer, men også gode mennesker, der hjælper hende i kampen mod Kirken. Undervejs kommer hun i kontakt med Det Hemmelige Samfund, der både udfordrer hendes verdenssyn og hjælper hende med den farlige mission, hun har taget på sig.

Malcolm Polstead, der som dreng (i bind 1) bragte den spæde Lyra til Jordan-kollegiet i Oxford i sin kano, 'La Belle Sauvage', dukker også op i denne historie. Hans mod og beslutsomhed fornægter sig ikke i den voksne udgave af ham, og Lyras og Malcolms skæbner væves endnu en gang ind i hinanden.

Her er et fantasydrama, der rummer aspekter af politik, religion og kærlighed og trækker tråde til den verden, vi kender. I et interview har Philip Pullman selv sagt om denne nye trilogi, at han gerne vil udforske vigtigheden af den menneskelige forestillingsevne, farerne ved snæversynethed, dogmatisme og en skråsikkerhed, der udelukker alle andre synsvinkler end ens egen. Disse destruktive tendenser kommer i særlig grad til udtryk i relation til politik, religion og videnskab, og det er nogle af de elementer, der indgår i historien om Lyras rejse i 'Forestillinger om Støv 2 - Det Hemmelige Samfund'.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 30/4-2020
ISBN13 9788702254761
Forlag Gyldendal
Genre Ungdomsbøger
Antal sider 600
Mål 227 × 154 × 58 mm
Vægt 1.104 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Harvey Macaulay - Imperiet
Illustrator Chris Wormell

Vis flere

Mere med Philip Pullman

Hvis du kan lide Philip Pullman, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Populære ungdomsbøger

Vis flere

Flere tilbud: Bedst sælgende danske bøger

Vis flere

Flere tilbud: Børn og Unge