Frank vender hjem

Kristian Bang Foss

Pris
kr. 220,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Frank er vokset op i Hvidovre, moren var kontordame og faren den sørgelige skikkelse Rock Tage, som hver aften tog ind til Strøget med sin guitar for at få kylet mønter efter sig. Her levede han og døde – en hemmelighed, som Frank stadig bærer på.

Frank forelsker sig i Thea, som er yngste generation i den stenrige Holmberg-familie – datter af champagnesocialisten André og den feterede tv-personlighed Ingelise. Til familiefrokosterne i sommerhuset i Skagen er der plads til alle, som de siger, men Frank har en nagende følelse af ikke at høre til, at der er sket en fejl, og at han snart vil blive afsløret som bedrager. En dag forsvinder han under mystiske omstændigheder, og da han vender hjem, er det med en historie, der er meget svær at tro på.

Frank vender hjem er en fortælling om mennesker, der kæmper for at finde sig en plads i livet – en sjov og kulsort roman, der tegner et portræt af to vidt forskellige familier i et dansk klassesamfund, hvor nogle flyder ovenpå som korkpropper, mens andre går til bunds.

 

 

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 6. oplag
Udgivet Danmark, 06/09-2019
ISBN13 9788702281316
Forlag Gyldendal
Genre Skønlitteratur
Antal sider 380
Mål 216 × 138 × 32 mm
Vægt 581 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Leo Scherfig MDD Grafisk Design

Vis flere

Mere med Kristian Bang Foss

Hvis du kan lide Kristian Bang Foss, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Populære skønlitterære romaner

Vis flere

Flere tilbud: NYE BOGUDGIVELSER