Gyldendal Kolibri: Om samtale

Emma Gad

Pris
kr. 49,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Udgivelse i Gyldendals Kolibri-serie:

At tale med folk og at kunne tale med folk er ikke ensbetydende ifølge Emma Gad. Selv om man har ordet nok så meget i sin magt, nytter det kun i samspil en sympatisk, tillidvækkende fremtræden. Emma Gad giver tips og tricks til, hvordan vi kan samtale og gebærde os til hverdag og fest for at få det meste ud af vores interaktioner med andre.

Hvordan skal man forholde sig, hvis man modtager et telefonopkald eller en besked, mens man har gæster eller er ude med en ven, og hvordan tackler man en afgørende samtale? Emma Gad har svarene. Om samtale indeholder uddrag fra Takt og Tone samt Små vink.

Udkommer samtidig: Om brud/Naja Marie Aidt Om leg/P. H.

Tidligere udkommet i Kolibri-serien: Om drømme/Troels Kløvedal Om storby/Søren Ulrik Thomsen Om ægteskab/Karen Blixen Om penge/Tove Ditlevsen Om jul/H. C. Andersen.

Gyldendal Kolibri er bøger om stærke emner skrevet af store forfattere. Kolibrien hører til blandt verdens mindste fugle, og bøgerne i Gyldendals Kolibri-serie er da også mindre end de fleste bøger. Serienavnet er altså både et nik til formatet og samtidig til Gyldendals historie, hvor forlaget igennem tiden lejlighedsvis har benyttet fuglenavne til sine kendte bogserier - Uglen, Spætten og Bekkasinen. Og forlagets logo er en trane.  

 

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 15/05-2019
ISBN13 9788702282559
Forlag Gyldendal
Genre Skønlitteratur
Antal sider 64
Mål 172 × 114 × 6 mm
Estimeret vægt 151 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Alette Bertelsen

Vis flere

Mere med Emma Gad

Hvis du kan lide Emma Gad, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Kolibri

Vis flere

Flere tilbud: Populære skønlitterære romaner