Sukkerchok

Kristian Ditlev Jensen

Pris
kr. 149,00
Forventes afsendt
Ved udgivelse

Vores kunder siger:I Kristian Ditlev Jensens bog Sukkerchok beskriver han, hvordan han som 45-årig fik et chok, da han stillet diagnosen diabetes type 2. Hele hans liv væltede, men det hele så hurtigt meget lysere ud, da han opdagede, at popcorn faktisk er et fuldkornsprodukt, og at det var den bagte kartoffel og ikke den store, fede bøf, han skulle holde igen med.

Flere og flere danskere får type 2-diabetes. Men det behøver ikke at være Jordens undergang. Forfatter og sognepræst Kristian Ditlev Jensen, som selv er ramt af sygdommen, fortæller i denne letlæste bog om, hvordan tilværelsen sagtens kan fortsætte – endda fuld af livsnydelse og med masser af madglæde.

Fra at være indlæggelsesparat spiste og drak forfatteren sig ud af sin sukkersyge. Ikke ved at undgå alt det lækre, men tværtimod ved at spise sådan, som man gjorde i gamle dage. Det er først nu, at forskningen er ved at få hold på, at folk med sukkersyge faktisk skal spise på en radikalt anderledes måde, end man har troet tidligere – en måde, som de fleste sjovt nok ofte tror er usund.

Bogen er fuld af overraskende tips, ideer og life hacks til dig som lige har fået konstateret sukkersyge.

Kommentar

Et nyt liv med diabetes 2

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udkommer 27/02-2020
ISBN13 9788702294293
Forlag Gyldendal
Genre Medicin, Sundhed og Sygdom
Antal sider 173
Mål 218 × 138 × 15 mm
Vægt 278 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Louise Zyskind
Cover Illustrator Roald Als
Illustrator Louise Zyskind