Ravn thriller: Afsporet (Ravn-serien nr. 1)

Michael Katz Krefeld

Pris
kr. 55,00
Forventes afsendt
22-29 arbejdsdage

Vores kunder siger:Kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn, er sendt på sygeorlov fra Station Citys specialenhed, efter at hans kæreste, Eva, er blevet brutalt myrdet under et hjemmerøveri. Fuld af selvbebrejdelse over Evas død har Ravn søgt tilflugt på sin gamle motorbåd i Christianshavns kanal. Her bor han sammen med hunden Møffe - en aldrende engelsk bulldog med kroniske maveproblemer.

Ravn bliver revet ud af sin sorg, da en nær ven beder ham om hjælp til at finde en ung pige, der forsvandt sporløst et par år tidligere. Efterforskningen tvinger Ravn tilbage mod sin gamle arbejdsplads og ned i den københavnske underverden. Her tyder alt på, at pigen er blevet solgt til storforbryderen Slavros, som har et netværk af bordeller i Europa. Da sporene efter hende fører mod Stockholm, til et sted mørkere end helvede, må Ravn modvilligt drage af sted.

I et kapløb med tiden forsøger Ravn at finde ud af, om pigen stadig er i live. Men hans efterforskning kompliceres af den ukendte drabsmand, som i årevis har hærget Stockholm. En sadist, der udstiller sine ofre på byens skrotpladser, og som nu har udset sig sit næste offer.

Spændingsserie om den tidligere kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, der som privatopdager hyres til at finde forsvundne personer.

Kommentar

(Min. 3 stk.)

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 4. udgave, 10. oplag
Udgivet 01/03-2016
ISBN13 9788711443248
Forlag Lindhardt og Ringhof
Genre Pb, Krimi og Spænding
Antal sider 336
Mål 222 × 145 × 25 mm
Vægt 447 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis flere

Mere med Michael Katz Krefeld

Hvis du kan lide Michael Katz Krefeld, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Krimikampagne - stort udvalg til under 100 kr./stk.

Vis flere

Flere tilbud: Michael Katz Krefeld - Skytsengel (Ravn 6)