Hvis De lige vil sidde helt stille, frue, dr. Jacobsen er ny på afdelingen

Steffen Jacobsen

Price
$ 20.99
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:I denne skalpelskarpe og hylemorsomme debatbog giver Steffen Jacobsen læseren sine selvoplevede anekdoter og betragtninger om læger, regneark og blindtarme. Et besøg på skadestuen bliver aldrig det samme igen ? så er De advaret!

Steffen Jacobsen er ud over bestsellerforfatter og knivskarp samfundsdebattør også overlæge og ortopædkirurg. For nylig sagde han op i protest mod Sundhedsplatformen. Dette er hans egen historie, fyldt med selvoplevede anekdoter og betragtninger om, hvordan politikere og DJØF?ere har ødelagt det danske sundhedsvæsen. Bogen rammer lige ned i en aktuel debat og er samfundssatire på samme niveau som Hans Scherfigs ?Idealister?.

?Utopien på Regionsgårdene synes at være hospitaler uden læger - og gerne også patienter" indleder Steffen Jacobsen ?Hvis De lige vil sidde helt stille, frue, dr. Jacobsen er ny på afdelingen?. En bog til bekymrede læger og sygeplejersker - og alle, der nogensinde skulle få den vanvittige tanke frivilligt at lade sig indlægge på et dansk hospital.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 5th printing
Released 13/4-2018
ISBN13 9788711901755
Publisher Lindhardt og Ringhof
Genre Biografier & Erindringer
Pages 128
Dimensions 218 × 140 × 17 mm
Weight 290 g
Language Danish  
Original language Danish