Enkelt

Yotam Ottolenghi

Pris
kr. 294,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning. I denne bog viser han, hvordan store smagsoplevelser og madlavning kan gøres helt enkelt alt efter, hvordan du selv arbejder bedst i et køkken. Er du typen, der vil lave hurtig mad med få ingredienser, holder du af at forberede maden i god tid eller foretrækker du, at lave ovnretter, der passer sig selv i timevis. Der er mulighed for det hele med denne bog.

Bogen indeholder 130 opskrifter på retter med både grøntsager, pasta, ris og nudler, fisk og kød. Du får forslag til, hvordan retterne kan sættes sammen til lækre menuer, der kan bruges til brunch, frokost og middagsbordet.  Du finder blandt andet opskrifter på bagte ris med mynte, og granatæble- og olivensalsa, nybagte, varme cherrytomater med kold yoghurt, makrel med pistacie- og kardemommesalsa, kødboller med lam, ricotta og oregano, nutella-ruller med sesam og hasselnødder og meget mere.

Yotam Ottolenghi er madskribent for bl.a The Guardian og forfatter til flere kogebøger, bl.a. jerusalem, Plenty og Sødt. han ejer en række populære restauranter i London.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 3. oplag
Udgivet 21/01-2019
ISBN13 9788711902509
Forlag Lindhardt og Ringhof
Genre Kogebøger
Antal sider 352
Mål 280 × 205 × 30 mm
Vægt 1.373 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk

Vis flere

Mere med Yotam Ottolenghi

Hvis du kan lide Yotam Ottolenghi, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Mad og Drikke

Vis flere

Flere tilbud: Populære kogebøger