Ulrik Torp: Mørkeland

Niels Krause-Kjær

Pris
kr. 209,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:"Mørkeland" er Niels Kraus-Kjærs uafhængige fortsættelse af den filmatiserede bestseller-roman "Kongekabale".

Mistanke om svindel på højeste plan viser sig at trække tråde langt ind i det danske demokrati. En ung fuldmægtig i indenrigsministeriet myrdes, dagen før der udskrives folketingsvalg. Journalisten Ulrik Torp, der efter en fyringsrunde er endt på kontanthjælp, sendes af Jobcenteret i virksomhedspraktik på Dagbladet og begynder at skrive om mordet. Den unge fuldmægtig havde angiveligt fået færten af et omfattende bedrag, og sammen med en praktikant kommer Ulrik Torp på sporet af en lille kreds af tidligere politikere og topembedsmænd, der med alle midler synes parate til at forsvare samfundet mod en illiberal dagsorden styret af tweets og facebookopslag.

Ligesom "Kongekabale" bevæger "Mørkeland" sig i grænselandet mellem medier og politik og beskriver aktuelle politiske dilemmaer, ligesom den trækker den faktuelle historie om Firmaet - en privat efterretningstjeneste i Danmark dannet efter Anden Verdenskrig og angiveligt lukket ned i 1960?erne - ind i en nutidig sammenhæng.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 3. oplag
Udgivet 16/05-2019
ISBN13 9788711910283
Forlag Lindhardt og Ringhof
Genre Krimi og Spænding
Antal sider 304
Mål 233 × 162 × 34 mm
Vægt 633 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis flere

Mere med Niels Krause-Kjær

Hvis du kan lide Niels Krause-Kjær, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Krimi og Spænding

Vis flere

Flere tilbud: Niels Krause-Kjær - Mørkeland

Vis flere

Flere tilbud: Prisfald Bøger

Vis flere

Flere tilbud: Bøger topliste