I køkkenet med Karen Blixen

Signe Wulff

Pris
kr. 299,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:For Karen Blixen var gastronomi en kunst på lige fod med litteratur, musik og maleri.?

Derfor gik hun til gastronomien med dannelse, selvbevidsthed, passion, ufravigelige kvalitetskrav og høje forventninger. Med en ukuelig vilje lykkedes det Blixen at stable et køkken op på farmen i Afrika. Hendes madlavning gik fra et absolut nulpunkt hvad angik håndelag, udstyr og råvarer og endte med at blive kaldt det afrikanske kontinents svar på Ritz.?

Da hun blev forfatter, lagde hun kogekunsten på hylden - i hvert fald den udførende del. For Karen Blixen forblev en stor gourmet hele livet og brugte hyppigt sin gastronomiske viden i sine fortællinger.

I KØKKENET MED KAREN BLIXEN tager læseren med på kulinarisk vandring gennem Karen Blixens liv og forfatterskab. Den følger i forfatterindens fodspor fra barndomshjemmet til Britisk Østafrika og videre til Paris, New York og tilbage til Rungstedlund - med afstikkere i form af farverige beretninger fra gastronomiens kulturhistorie.

Bogen gengiver også - for første gang - over 40 af Karen Blixens egne yndlingsopskrifter fra hendes læretid som kokkeelev i København. Og så kommer den med et nyt bud på den rigtige menu fra Babettes gæstebud. med tilhørende opskrifter.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 07/11-2019
ISBN13 9788711919378
Forlag Storyhouse
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 400
Mål 286 × 220 × 38 mm
Vægt 2.040 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Hvis du kan lide Signe Wulff, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: NYE BOGUDGIVELSER

Vis flere

Flere tilbud: Bøger topliste

Vis flere

Flere tilbud: Populære biografier & erindringer

Vis flere

Flere tilbud: Bedst sælgende danske bøger