Himlens helte

Danielle Steel

Price
kr. 159.20
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:New Yorks JFK-lufthavn: Da sikkerhedsmedarbejderen Bernice Adams støder på en mystisk besked på et postkort af Golden Gate-broen, bliver hun mistænksom. Hun bliver først taget alvorligt, da den erfarne Ben Waterman ankommer. Klog af skade tager han beskeden alvorligt, men hvem har efterladt postkortet, hvilket fly er personen på, og hvad betyder det hele?

I et kapløb med tiden får Ben og Bernice kontakt til fly A321, hvor en broget skare af passagerer og ansatte befinder sig på vej til San Francisco: Den eksemplariske pilot, som har mistet sin mand i Irak; en stor filmstjerne; en kaptajn, som efter fyrre år har mistet sit job; en oprevet far, som har kidnappet sit eget spædbarn. Ben er overbevist om at noget vil ske på flyet, og han får ret: Både passagerer, ansatte og eksperter nede på jorden bliver de helte, der er brug for i ellevte time.

I denne spændende roman kombinerer Danielle Steel intens action med følelsesmæssige historier om sammenflettede liv i en uventet krisesituation. Fremmede forenes, desperate valg bliver truffet og skæbner vil ændres for bestandigt for denne gruppe af himlens helte.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 1st printing
Released 1/7-2020
ISBN13 9788711981955
Publisher Lindhardt og Ringhof
Genre Skønlitteratur
Pages 248
Dimensions 216 × 136 × 21 mm
Weight 416 g
Language Danish  
Original language English

See more

Mere med Danielle Steel

Hvis du kan lide Danielle Steel, så måske...

See more

En del af: Nye og kommende bøger

See more

En del af: NYE BOGUDGIVELSER