Twilight: Twilight (5) - Midnatssol

Stephenie Meyer

Price
kr. 159.20
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Så er den her! Bestseller-forfatter Stephenie Meyer tager os tilbage til Twilight-universet med denne længe ventede ?companion book?: Bella og Edwards legendariske kærlighedshistorie - fortalt fra vampyrens synsvinkel.

Da Edward Cullen og Bella Swan mødte hinanden i Twilight - Tusmørke blev en udødelig kærlighedshistorie født. Men indtil nu har læserne kun hørt Bellas side af historien.  Nu kan de endelig høre Edwards version i ?companion?-bogen Midnatssol.
 
Den populære historie tager en ny og absolut mørkere drejning, når den bliver fortalt gennem Edwards øjne. Mødet med Bella er både det mest skræmmende og det mest fascinerede, han har oplevet i sine år som vampyr, og efterhånden som vi får flere fængslende detaljer om Edwards fortid og om hans allerinderste tanker, forstår vi endnu bedre, hvorfor dette er hans livs største kamp. Hvordan kan han retfærdiggøre at følge sit hjerte, når det betyder, at han udsætter Bella for fare?
 
I Midnatssol tager Stephenie Meyer os tilbage til den verden, der har betaget millioner af læsere verden over og giver os en episk roman om den store nydelse og de altødelæggende konsekvenser ved udødelig kærlighed.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 1st printing
Released 5/8-2020
ISBN13 9788711989340
Publisher CARLSEN
Genre Ungdomsbøger
Pages 832
Dimensions 258 × 163 × 57 mm
Weight 1,219 g
Language Danish  
Original language English

See more

Mere med Stephenie Meyer

Hvis du kan lide Stephenie Meyer, så måske...

See more

En del af: Nye og kommende bøger

See more

En del af: Populære ungdomsbøger

See more

En del af: Bøger: Mest populære

See more

En del af: Bedst sælgende danske bøger

See more

En del af: Børn og Unge