Patrick Melrose 4-5

Edward St Aubyn

Pris
kr. 147,00
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:Den tidligere så respekterede og velstående Melrose-familie er i krise. Patrick Melrose sidder til halsen i selvskabte og udefrakommende problemer, mens hans kone har kastet sig 100 % over rollen som mor for deres 5-årige søn og hans egen mor har hengivet sig til en New Age-bevægelse. Moders mælk er et studie i det til tider barske forhold mellem forældre og børn og mænd og kvinder, og Edward St Aubyn viser endnu en gang sit enestående talent for at balancere mellem følelsesmæssig smerte og bittersød humor. Med sprogligt overskud og dyb sarkasme går han i kødet på en familie, der kæmper med de allestedsnærværende spøgelser fra fortiden.

Da Patricks mor dør i Til sidst, spekulerer han på, om et liv uden forældrene omsider vil give ham den frihed, han altid har drømt om. Efter begravelsen, da familien samles for sidste gang, mellem høflighedsfraser og de skrækscenarier, der opstår, mellem stilheden og stormen, skimter Patrick omsider en ny æra forude: En fornemmelse af tryghed – Til sidst.

Edward St Aubyn åbner et vindue til en verden gennemsyret af dekadence, amoral, grådighed, snobberi og ondskab: det britiske aristokrati …

Kommentar

Moders mælk, Til sidst

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 06/11-2015
ISBN13 9788712050612
Forlag Gads Forlag
Genre Skønlitteratur
Mål 232 × 162 × 44 mm
Vægt 732 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk