Villa Serenas hemmelighed

Domenica de Rosa

Pris
kr. 184,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Skøn feel good-roman fuld af drama, romantik og hjertebanken under den italienske sommersol – fra forfatteren bag den populære krimiserie om Ruth Galloway.
På overfladen har Emily Robertsen det hele: et skønt, restaureret hus i Toscana, tre smukke børn og en succesfuld og opmærksom ægtemand. Men da selvsamme ægtemand pludselig dumper hende – via sms! – må Emily se nogle barske realiteter i øjnene. Hvordan skal hun klare sig langt fra alting med et elendigt italiensk ordforråd … og en psykotisk rengøringshjælp? Samtidig er singlelivet med børnene fyldt med udfordringer. Men som bekendt: Når én dør lukkes, åbnes en ny, og snart dukker en tiltrækkende fremmed mand op. Og hvis ellers Emily kan overgive sig, venter der hende muligvis et helt nyt liv fyldt med fantas­tiske oplevelser …
Domenica de Rosa er i Denmark bedst kendt som forfatter til den popu­lære krimiserie om Ruth Galloway, som hun skriver under navnet Elly Griffiths. Hun er halvt italiensk og har tidligere udgivet bestselleren To uger i Toscana.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 19/5-2020
ISBN13 9788712060031
Forlag Gads Forlag
Genre Skønlitteratur
Antal sider 440
Mål 225 × 153 × 39 mm
Vægt 714 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk

Vis flere

Mere med Domenica de Rosa

Hvis du kan lide Domenica de Rosa, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Nye og kommende bøger

Vis flere

Flere tilbud: NYE BOGUDGIVELSER