Huskvarna-serien: Kræmmerfund og kærlighed

Ewa Klingberg

Pris
kr. 143,20
ekskl. moms
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Kræmmerfund og kærlighed er en skøn feel good-roman fortalt i to tidsspor om uventet kærlighed, nye begyndelser – og om kunsten at indrette sig. 
Felicia er lige blevet skilt efter mange års ægteskab. Og uden helt at forstå, hvordan det er gået til, er hun også blevet husejer – af en forfalden ejendom med flere lejligheder. Felicia flytter selv ind i en af dem. Omgivet af sine lejere, som konstant banker på med spørgsmål om stoppede afløb og andre problemer, men efterhånden også med kanelboller og hyggesnak.
Saldoen på Felicias bankkonto er tæt på nul, og hun aner ikke, hvor hun skal begynde. Alt ændrer sig dog, da hun møder den attraktive antikhandler Jonathan. Han tilbyder at hjælpe med at indrette hendes lejlighed med smukke gamle møbler. Men hvad hverken han eller Felicia ved er, at et af møblerne fra hans butik har et hemmeligt rum. Det gemmer på en for længst glemt historie om Nanny, der var ung pige i huset hos en fornem svensk familie – og om umulig kærlighed.
Bogen er første bind i Huskvarna-serien fra Sveriges nye feel good-dronning. Hendes bøger vil have appel til læsere af Jojo Moyes og Jenny Colgan. 

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 11/6-2020
ISBN13 9788712060765
Forlag Gads Forlag
Genre Skønlitteratur
Antal sider 364
Mål 225 × 153 × 33 mm
Vægt 591 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Svensk