Format: Format 3, Værkstedskort

Janus Madsen; Lone Anesen; Nina Winther Arnt

Price
kr. 601.60
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Format 3, Værkstedskort er en analog udgave af de digitale værksteder til 3. klasse. Format 3, Værkstedkort er et godt redskab for læreren, der ønsker en faglig, differentieret og værkstedsorienteret matematikundervisning.

Format 3, Værkstedskort indeholder 64 matematikværksteder, der giver mulighed for at differentiere og fordybe sig i de faglige områder fra elevbogen. Med afsæt i værkstederne og de tilhørende materialer fra Format 1-3, Materialekasse arbejder eleverne med den viden, de har tilegnet sig i Format 3, Elevbog/Web. Værkstederne giver mulighed for, at eleverne kan fordybe sig i udvalgte emner. Ved hjælp af differentierede værksteder samt tilhørende kopiark og GeoGebrafiler arbejdes der på forskellige niveauer. Værkstederne fortæller eleverne i billede og tekst, hvad de skal arbejde med på de tre differentieret niveauer.

Derudover kan eleverne på værkstedskortene finde oplysninger om deltagerantal, materialer samt hvilke læringsstile aktiviteterne primært tilgodeser. I værkstederne får eleverne mulighed for at træne deres viden og kunnen med alsidige opgaver. Derudover giver værkstederne mulighed for at arbejde med udfordrende problemstillinger for at skabe faglig fordybelse.

Er man ikke bruger af Format 3, Elevbog/Web, er Format 3, Værkstedskort et godt supplement til den daglige undervisning. Med Format 3, Værkstedkort følger en PDF af Format 3, Værkstedvejledningen, kopiark og GeoGebrafiler, som kan hentes på minside.alinea.dk.

Media Bøger     Book
Edition 2nd edition, 1st printing
Released 17/10-2019
ISBN13 9788723543882
Publisher Alinea
Genre Fagbøger     Skole- og Lærebøger, Div.
Pages 64
Dimensions 304 × 219 × 30 mm
Weight 1,295 g
Language Danish  
Original language Danish