I Guds rige

Anne-Grethe Bjarup Riis

Price
$ 24.99
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Da Anne-Grethes otteårige søn bliver dødeligt syg, forandrer hendes liv sig fra en velfungerende tilværelse til et ubærligt mareridt. Ægteskabet bliver sat på en hård prøve, familie og venner forsvinder, og bønnerne til Gud bliver ikke hørt. At se sin lille dreng være syg af cancer, at vide han kan dø, er for en mor en umenneskelig situation. Fanget i isolation på Rigshospitalet og afskåret fra omverdenen sniger følelser af ensomhed, uretfærdighed og svigt sig ind i Anne-Grethes hjerte. Følelser som hun kun kender alt for godt, og brudstykker fra hendes barndom dukker nu op i hendes erindring.

Vi møder den otteårige Anne-Grethe og hendes familie, som fl ytter fra det civiliserede Herning og ud til de øde og spøgelsesagtige brunkulslejre i Søby i 70’ernes Midtjylland. Mørke familiehemmeligheder trækkes frem i lyset og udspiller sig et gudsforladt sted blandt forsømte skæbner, svineavl og kviksand og åbenbarer, at en ætsende forbandelse hersker gennem generationerne.

I Guds rige er en rystende og rørende fortælling om forhold mellem mennesker og om at søge ned i barndommens mørke fortrængninger og møde sig selv. Romanen er en beretning om liv og død, om skyld og svigt og om at bevare et håb i selv – en roman, som opfordrer til at søge kærligheden trods smertelige mærker i sjælen og til at tilgive og være taknemmelig for livet.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 1st printing
Released 27/8-2020
ISBN13 9788740019995
Publisher Politikens Forlag
Genre Skønlitteratur
Pages 384
Dimensions 237 × 157 × 37 mm
Weight 638 g
Language Danish  
Original language Danish

Hvis du kan lide Anne-Grethe Bjarup Riis, så måske...

See more

En del af: Nye og kommende bøger

See more

En del af: NYE BOGUDGIVELSER

See more

En del af: Populære skønlitterære romaner

See more

En del af: Bedst sælgende danske bøger

See more

En del af: Bøger: Mest populære

See more

En del af: Skønlitteratur