De savnede

Thomas Rydahl

Price
$ 9.99
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:


Also available as:


IKKE ALLE, DER FLYGTER, SKAL FINDES
På ferieøen Fuerteventura brænder solen. Den nifingrede eremit Erhard Jørgensen lever et stille liv og passer sine to geder. Han kan ikke længere køre taxa eller stemme klaverer. I stedet tjener han småpenge ved at finde forsvundne hunde og stjålne knallerter. Det tvinger ham til at tage en opgave, ingen andre vil have. Han satser alt, hvad han har for at komme ud af den ensomme tilværelse.
Imens banker verden på døren. Øens nye kasino er blevet oversvømmet, der er surfere på hele øen, og Afrika lider, så tusindvis af flygtninge tager den farlige rejse mod Europa. I den lille lufthavn på øens østkyst lander et filmhold for at optage et afsnit af seersuccesen De savnede og finde en kendt danskers forsvundne far. Men den kendte dansker ser hellere sin far død end levende. Hun har hang til piller og plejer at få sin vilje.
De savnede er en thriller om savn, magt og kærlighed.  
Thomas Rydahl debuterede i 2014 med Eremitten. Romanen blev en læser- og anmeldersucces og indbragte forfatteren adskillige priser – Bogforums debutantpris, Harald Mogensen-prisen for årets bedste danske krimi og Glasnøglen for årets bedste nordiske spændingsroman.

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 1st printing
Released Danmark, 9/11-2016
ISBN13 9788740034486
Publisher Politikens Forlag
Genre Skønlitteratur     Krimi og Spænding
Pages 516
Dimensions 237 × 158 × 50 mm
Weight 905 g
Language Danish  
Original language Danish

See more

Mere med Thomas Rydahl

Hvis du kan lide Thomas Rydahl, så måske...

See more

En del af: Krimier til max 99,-/stk.

See more

En del af: Bøger til under 100 kr