Vegansk

Johanne Mosgaard

Price
kr. 168
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:



Til alle dem, der elskede Grønskollings unge, friske, moderne tilgang til vegansk mad, er her godt nyt. Velkommen til endnu en lækker kogebog af Johanne Mosgaard med ny inspiration til mange flere nemme, lækre og sprudlende veganske retter.
 
Johanne elsker at gå i køkkenet og lave mad, og hun er hele tiden i gang med at udvikle nye retter eller får ideer til nye opskrifter, der lige skal prøves af. Det kan fx være sammensætningen af forskellige grøntsager eller forsøg på at implementere gamle velkendte retter i det vegetariske køkken. Altid med fokus rettet mod en god balance mellem smagsoplevelse, konsistens og farver.
 
Vegansk indeholder over 120 nye opskrifter. Bogen er inddelt efter dagens måltider, og der er inspiration til alle måltider, både til hverdag og gæster. Bogen er lavet til alle, der spiser vegansk eller vegetarisk eller ønsker ideer til kødfrie dage. Johanne kommer undervejs med gode råd, tips og bud på alternative ingredienser.
 
” Hyg dig med madlavningen, og lad være med at stresse over det,” siger Johanne. ” Madlavning skal være sjovt, og resultatet skal være godt, og det bliver altså bare bedre, når måltidet er lavet med et drys kærlighed og et smil på læben!”

Comment

Livin' la vida vegan

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 2nd printing
Released 2/5-2017
ISBN13 9788740036176
Publisher Politikens Forlag
Genre Kogebøger
Pages 192
Dimensions 250 × 185 × 20 mm
Weight 675 g
Language Danish  
Original language Danish