Journal 64

Jussi Adler-Olsen

Pris
kr. 99,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Misbrug, tvang og svigt var hverdagskost på den lille ø, hvortil danske kvinder blev deporteret og overladt til deres oppasseres forgodtbefindende.
Da Rita Nielsen betrådte øen første gang, kunne ingen vide, at hun ville blive impliceret i et drama, der 55 år senere skulle føre til Afdeling Q’s hidtil mest komplicerede sag.
Et overfald på Vesterbro får Carl Mørcks assistent Rose til at se nærmere på den henlagte politirapport om en luders sporløse forsvinden. Rose presser Carl og Assad til at genåbne sagen, og snart går det op for dem, at den blot er en lille flig af noget større, som handler om overgreb af den allergroveste slags. Overgreb, der havde deres udspring for mere end et halvt århundrede siden, men som tilsyneladende stadig finder sted.
Opklaringen tærer på Carl, ikke mindst fordi Assads engagement i sagen bliver livsfarligt. Og da Carl tror, han ved, hvordan tingene hænger sammen, melder en ny og koldblodig spiller sig på banen.
Journal 64 er fjerde bind i Jussi Adler-Olsens populære serie om Afdeling Q. Bogen blev i 2011 hædret med De Gyldne Laurbær.

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 14. udgave, 2. oplag
Udgivet 11/10-2018
Oprindeligt udgivet 2010
ISBN13 9788740042757
Forlag Politikens Forlag
Genre Krimi og Spænding
Antal sider 476
Mål 220 × 145 × 28 mm
Vægt 546 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis flere

Mere med Jussi Adler-Olsen

Hvis du kan lide Jussi Adler-Olsen, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Krimier til max 99,-/stk.

Vis flere

Flere tilbud: Krimikampagne - stort udvalg til under 100 kr./stk.