Bokserhunde i alle farver

Alaa al Aswany

Pris
kr. 84
ekskl. moms
Forventes afsendt
Ved udgivelse

Vores kunder siger:Aswany afslører systematisk sit lands mest ærværdige institutioner, lige fra hospitaler og skoler til religion og ægteskab.
 
Her er fortællinger om generationskonflikter, om kærlighed, om undertrykkelse og om sammenstødet mellem vestlige og arabiske idealer – alle smukt fortalt af en af tidens største forfattere. En isnende kritik af egyptens kultur er det der væver disse fortællinger sammen til en sammenhængende samling.
 
Aswany er rost af kritikere over hele verden og begejstrer sine læsere – ikke mindst i Danmark, hvor hans to tidligere bøger nu er trykt i mere end 150.000 eksemplarer. Aswany har en enestående evne til at skildre livet i det moderne Egypten og til at sætte fokus på mødet mellem arabisk og vestlig kultur. Hans modige og bevægende portrætter af mennesker fra alle sociale klasser, unge og gamle, er i en klasse for sig.
 
Også i Bokserhunde i alle farver sætter Aswany fokus på fortabte og søgende skæbner samtidig med at han udforsker de intense følelser som konstant bobler under hverdagens trummerum. Aswany lader læseren gå på opdagelse i dybet af det moderne Egyptens mange mysterier, og resultatet er fashinerende og tankevækkende. Man føres ind i en verden fuld af håb og hykleri og havner midt i sammenstødet mellem fristelse og moral

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 2. udgave, 1. oplag
Udkommer 31/12-2020
Oprindeligt udgivet 2010
ISBN13 9788740048209
Forlag Hr. Ferdinand
Genre Skønlitteratur
Estimeret vægt 250 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk