Dan Sommerdahl: Dybt at falde

Anna Grue

Pris
kr. 105,00
Forventes afsendt
4-6 arbejdsdage

Vores kunder siger:Lilliana, en ung stilfærdig kvinde, findes stranguleret på byens mest trendy reklamebureau en råkold novemberaften. Opklaringen viser sig at blive mere end almindeligt kompliceret. Den døde er nemlig så godt som anonym; hun har intet efternavn, ingen adresse, intet personnummer. Selv ikke Lillianas arbejdsgiver kender til hendes eksistens, og der er tilsyneladedende ingen, der savner hende.

Efter få dage findes endnu en myrdet kvinde. Også hun er anonym, men dødsårsagen er en helt anden. Hænger de to forbrydelser overhovedet sammen?

Ved et tilfælde blandes reklamemanden Dan Sommerdahl ind i efterforskningen, og han opdager et spind af hemmeligheder lige under overfladen i den fredelige provinsby. Langsomt tegner et uhyggeligt billede sig - af hvid slavehandel, kynisk udnyttelse og misforstået godgørenhed.

Dybt at falde er første bind i en ny dansk krimiserie med Dan Sommerdahl i hovedrollen. Handlingen udspiller sig i Christianssund, en fiktiv provinsby et sted på Sjælland.

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 9. udgave, 1. oplag
Udgivet 12/04-2018
Oprindeligt udgivet 2007
ISBN13 9788740049268
Forlag Politikens forlag
Genre Skønlitteratur     Krimi og Spænding
Antal sider 302
Mål 221 × 145 × 25 mm
Vægt 356 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk