Rane og det magiske museum - Blodkongens datter

Merlin P. Mann

Pris
kr. 128,80
ekskl. moms
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Med denne bog i hånden, kommer du gratis ind på det magiske museum – Nationalmuseet. Hvis du kan lokke en voksen med, får han eller hun også billetten til halv pris. Men ikke nok med det. Der venter en særlig præmie til dig, hvis du kan løse Ranes mysterie. Spørg i museets billetsalg om spillereglerne. Rabatten gives kun én gang pr. bog.

I kælderen under Nationalmuseet finder drengen Rane en mystisk stav med drejelige runer, som han ikke kan holde sine nysgerrige fingre fra. Desværre viser staven sig at være magisk, og snart er hele museet i panik.

Et uerstatteligt kors fra middelalderen er forsvundet, og det når ikke at gå op for Rane, at han muligvis er skyld i det, før han også får sig selv til at forsvinde. I tid og rum.

Rane befinder sig pludselig i den tidlige danske middelalder, korsets oprindelsestidspunkt, og han bliver hurtigt rodet ud i dramatiske begivenheder, for landet ligger i en højspændt og blodig borgerkrig mellem tre kongerivaler: Svend, Knud og Valdemar. Da Rane ender i en livsfarlig situation, må kongedatteren Gunhild redde ham. Det er hende, det forsvundne kors tilhører, og langsomt går det op for Rane, at hvis han nogensinde vil tilbage til sin egen tid, er han først nødt til at få historien tilbage på plads. Hvilket er lettere sagt end gjort, når man er blevet bedste venner med en prinsesse, hvis far er på vej mod en blodig skæbne.

Hvor meget kan man ændre historien, og hvem bestemmer egentlig, hvad der er den sande fortælling om begivenhederne? Og hvem er de mystiske kutteklædte druider, der jagter Rane og hans magiske runestav?

Rane og det magiske museum er en serie, der med humor, action og et drys af romantik fortæller danmarkshistorien i tween-øjenhøjde med udgangspunkt i genstande, man kan gå ind at se på Nationalmuseet – og måske få et helt nyt og spændende indblik i de fortællinger, der binder os sammen.

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 8/6-2020
ISBN13 9788740052367
Forlag Politikens Forlag
Genre Børnebøger
Antal sider 192
Mål 235 × 160 × 23 mm
Vægt 533 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis flere

Flere tilbud: Nye og kommende bøger

Vis flere

Flere tilbud: NYE BOGUDGIVELSER

Vis flere

Flere tilbud: Populære børnebøger