Laksetrappen - et skævt tilbageblik

Allan Olsen

Price
$ 31.99
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:I efteråret 2015 udkom Allan Olsens debut som forfatter, erindringsbogen Tilfældigt strejfet, der blev en bestseller og modtog mange rosende anmeldelser. Nu kommer opfølgeren Laksetrappen - et skævt tilbageblik.
Bogen tager veloplagt fat, hvor Tilfældigt strejfet slap. Men hvor Tilfældigt strejfet koncentrerer sig om opvækstårene, er Laksetrappen spundet om livet i og omkring musikken. En laksetrappe er den anordning, der hjælper fiskene forbi vandfald eller andre umulige forhindringer. Hvis altså man nærer et stædigt ønske om at svømme imod strømmen. Det er ad denne kompromisløse vej, Allan Olsen har bevæget sig gennem hele sin lange karriere.
Allan Olsen skriver levende og medrivende om de krasse læreår som værtshussanger, kvababbelserne med at finde fodfæste i musikindustrien og etableringen af et professionelt og ombejlet liv i showbizz. Som sin forgænger vrimler Laksetrappen med hæsblæsende anekdoter og underholdende nedslag i livet som entertainer - samt med rørende og velskrevne tilbageblik i privatlivet.

Om forfatteren:
Allan Olsen (født 1956) har en 40 år lang karriere bag sig som sanger og sangskriver. Det er blevet til i alt 20 udgivelser, hvoraf seks har høstet Danish Music Awards. Allan Olsen er en af Danmarks mest anerkendte sangskrivere. Hans seneste pladeudgivelse er Hudsult fra 2017.

I 2015 debuterede han som forfatter med 1. del af sine erindringer Tilfældigt strejfet.

Media Bøger     Sewn Spine Book   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Released 15/3-2019
ISBN13 9788740052565
Publisher Politikens Forlag
Genre Biografier & Erindringer
Pages 368
Weight 600 g
Language Danish  

See more

Mere med Allan Olsen

Hvis du kan lide Allan Olsen, så måske...

See more

En del af: ALLAN OLSEN: Laksetrappen - et skævt tilbageblik

See more

En del af: Signerede titler nu udsolgt

See more

En del af: Biografier og Erindringer