Jorden rundt med mine strikkepinde

Trine Eger Nielsen

Pris
kr. 268,00
Forventes afsendt
22-29 arbejdsdage

Vores kunder siger:Trine har strikket sig vej igennem New Zealand, fortrinsvis på New Zealands Sydø. Det er blevet til denne bog med 12 skønne strikkede modeller samt stemningsfulde billeder og historier fra Trines strikkerejse. De strikkede modeller bærer tydeligt præg af hendes passion for naturmaterialer og gennemført design. Sweatre, huer, halstørklæder og sjaler, alle med udførlige opskrifter og vejledning til garnkøb.

Trine har bevidst valgt, at drømme, glæde og begejstring skal have lov at fylde i livet. Gennem denne dedikation, smitter hun læseren. Bogen er fuld af kærlighed og god energi hvilket gør læsningen til en inspirerende oplevelse.  Og Trines rejse er beviset på at det virker: det kan lykkes at leve sine drømme!

Trine har strikket og designet siden hun var barn og har en uddannelse som håndarbejdslærer fra Håndarbejdets Fremme Seminarium. Derudover er hun relationscoach og har gennem undervisning på mange niveauer, formået at skabe en særlig symbiose mellem begge uddannelser til modtagerens bedste.

Trine holder foredrag om sin strikkerejse og om at følge sine drømme suppleret med masser af billeder og strik.

Kommentar

New Zealand

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 2. udgave
Udgivet 27/10-2019
ISBN13 9788740448481
Forlag Saxo Publish
Genre Ukendt
Antal sider 165
Estimeret vægt 216 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk