Gæstemad med SOUS VIDE

Peter Friehling

Pris
kr. 202,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Det er en udfordring både at stå for maden og være sammen med sine gæster. I Gæstemad med SOUS VIDE får du tips, tricks og 10 lækre treretters-menuer, som giver dig tid til at hygge med dine gæster, mens du stadig har tjek på maden. Nøgleordene er planlægning og overblik. Gæstemad med SOUS VIDE har planlægningen indbygget i opskrifterne og giver dig overblikket.

De 10 menuer er sammensat efter årstider, råvarer og pengepung, så nu kan du invitere gæster til middag hver dag, året rundt. Alle opskrifter er originale og udviklet specielt til sous vide, på en måde der fremhæver råvarernes unikke smag og sikrer deres optimale konsistens. Alle retter i bogen er serveringsklare på mindre end et kvarter og ofte med kun få minutters indsats i køkkenet.
Eksempler på menuer er:
Efterårsmenu bestående afKalvecuvette med tunmousse og syltede tomaterVildsvinekølle med solbærglaserede rødbeder, stegte pastinakker og brun sovsPocheret pære med espressois og hvid chokoladesovs
Prisbevidst menu bestående afMuslingesuppe med porreolieFyldt nakkefilet med Pommes Anna, rødkålssalat og tomatsovsÆblekage med æblesirup og Mascarpone
Gæstemad med SOUS VIDE er den selvstændige efterfølger til bestsellerne Grundbogen i SOUS VIDE og SOUS VIDE i hverdagen, af sous vide-specialisten Peter Friehling.

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1. udgave, 2. oplag
Udgivet 25/10-2018
ISBN13 9788740650792
Forlag Turbine Forlaget
Genre Kogebøger
Antal sider 148
Mål 245 × 180 × 20 mm
Vægt 622 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk